24.11.2009

Tervehys taas pitkästä aikaa. Takana on niin kiireinen ja treenintäyteinen syksy, ettei ole jaksanu, saatikka saanu aikaseksi, päivittää kuulumisia tänne sivuile. Nyt ko taas tulee enemmän matkustamista lentokoneessa, niin ehtii toivottavasti kirjotella useamminki(on jotaki tekemistä lentokoneessa ko kirjottaa)!

Kisakausi lähti loistavasti liikkeelle Saariselällä ja Oloksella. Tuloksena oli kaks ykkössijaa ja yks kakkossija. Oloksen kisoissa meno oli jo hyvän tuntosta, ja pertsan hiihossa oli semmosta lyöntiä ko siinä talvela tulis olla. Vaikka ei hiihto sielä kuitenkaan vielä täysin valmiilta tuntunu. Sai kuiten ittele varmistuksen, että hyvälä mallila ollaan matkala olympialaisiin, ko lähtöjä löytyy kummemmin herkistelemättä. Ennen Saariselän kisaa en löysäny harjottelua yhtään, ja Olosta varten pidin yhen kevyemmän päivän.

Koko syksy on menty palautumisen äärirajoila treeneissä, ja kaks kisaa Oloksela äärimmäisen kovan treenijakson jälkeen aiheutti sen, että kroppa meni palautumisen suhteen rajan huonommale puolele! Oloksen kisojen jälkeen maanantai-iltana tunsin, että joku pöpö on päässy kroppaan ja yrittää puskea pääle. Oli pakko löysätä harjottelua ja syödä vielä entistäki enemmän ravintolisiä ja c-vitamiinia, ettei tulis sairaaksi. Tämä puolikipeys pisti miettimään myös maailmancup-kauden avausta Beitostölenissä. Päätin kuitenki, etten sairastu ja lähin reissuun.

Puolisairasta oloa riitti sitte viime lauantai-aamuun asti. Olo lauantain kisassa oli tosi löysä eikä hengitys toiminu lähellekään niin hyvin ko viikkoa aikasemmin. Kroppakaan ei antanu periksi pistää miestä täysin ahtaale, vaikka mieli sitä olis halunu. Cup-avauksesta tuloksena oli kuiten uran paras vapaan tyylin väliaikalähön sijotus, olin 15. Sunnuntain viestissä hiihin toisen osuuden. Olo oli jo vähän pirteämpi, mutta edelleen hengityspuolela sairastumisen poikanen tuntu. Pysyin hyvin kärjen mukana koko osuuden ja Teemu pääs hyvissä asemissa kolmosossuuele. Matin pirteä ankkuriosuus ja frekvenssikuokka viimiseen mäkeen takas meile nelossijan. Seki on muuten parasta mitä cupissa nykyporukala on viestissä saavutettu! Suuri kiitos Suomen huoltojoukkueelle loistavasta työstä viikonlopun aikana, sukset toimi taas loistavasti!!!
Nyt pitää pysyä terveenä ja hiihtää todella hirmusesti ens viikonloppuna Rukalla. Rukan jälkeen onki lähtö Keski-Eurooppaan valmistautumaan Davosin ja Roglan kisoihin. Düsseldorfin sprintit jätän väliin. Palataan taas asiaan.

Tv. Musti